Topsporter (.nl) is verkoper bij de unieke combi en online formule voor consumenten aankopen en het verkopen op- en door deze en mede ook op en door de volgende webwinkels: Topsportster.nlElastic-fantastic.nl en het YouAre.nl marktplein o.a.

Bestelling (Zaterdag, 'founder' van Topsport(st)er.nl + Elastic-fantastic.nl o.a. ...actief in de Gym & Fitness industrie): Je bestelt bij deze verkoper een artikel zoals je gewend bent via je vertrouwde account en betaalt aan Topsporter.nl (Zaterdag- ...iDeal, via onze automatiseerder: De Marble Systems bankaccount o.a. van Zaterdag.nl, Topsport(st)er.nl + Elastic-fantastic.nl). Zaterdag verstuurt als officiële dealer van de meest betrouwbare- en grote merken het artikel ...en regelt de service volgens de voorwaarden op deze pagina.

Is deze tekst ongepast? Meld het ons.

Retourneren

14 dagen bedenktijd
Gratis retourneren
Betaalde ophaalservice

Alle retourvoorwaarden
 

Voorwaarden

Deze verkoper hanteert aanvullende voorwaarden voor verpakking van geretourneerde producten.

 

Contact

Zijn er vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Raadpleeg de bestelstatus in je account. Per bestelling staan de contactgegevens van de bijbehorende verkopers vermeld. Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie.