...Voor ALLE onderdelen, de "American Dream", een ONLINE imago/'crowdfunding', winkelen (USA) of ALLEEN het vervoer (USA/NL) met gem. -/-50% KORTING!

De Skate(ste)r & Zaterdag combi gelooft in flexibiliteit

...om zo een optimale samenwerking te creëren. De Skate(ste)r (.NL) en Zaterdag (.NL) ambassadeurs en retailspecialisten ontvangen van ons ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden.

Het (USA) aanbod op YouAre.nl

TIP: Deze maand start onze sponsor Zaterdag(.nl) met een handjevol ambassadeurs.

S A M E N G E V A T ...
Zij schrijven hun avontuur en het laatste nieuws uit hun regio op hun blog. Plaatsen de eigen foto's online (fotoboek). Laten weten waar ze zijn (online agenda) of plaatsen hun YouTube's naast populaire en de favoriete merken van jouw keus! En zij: Zaterdag (NL) & YouAre (EU/NL) ondersteunen jou met ALLES!
(Bijna ...en vaak zelfs helemaal) GRATIS, dus ZONDER kosten nog moeite gespaard = gemiddeld €2,- p/m 'All-in', ...als zij (NOG) NIET weten wie je bent!

Jij bent, of wordt anders wel nog enthousiaster, ..."spaart SkateMiles" ...en bent dan ook de www.YouAre.nl/Dealer-ambassadeur voor elke hobby -sporter. Een merk!

Http://www.JijBentEenMerk.nl ...Je eigen merk! Zo simpel, makkelijk is het gewoon

JIJ...

Laagste prijs garantie!

Bovendien: Mocht een Amerikaans product niet in onze voorraad zijn opgenomen dan kunnen wij, door onze kennis van de markt en korte aanvoerlijnen u alsnog snel van dienst zijn.

Voor alle producten welke we niet in Nederland op voorraad hebben geld immers: Wij VERKOPEN géén producten. Maar wij sturen ze wel: ALLES uit Amerika! Laagste kosten en top kwaliteit gegarandeerd.
Úw directe voordeel: tientallen Euro's op een klein pakket en honderden Euro's op een middelgroot pakket!

Sponsor: Zaterdag (.nl)

Zaterdag is een organisatie welke zich mede specialiseert in groepsaankopen, gezamenlijke promoties en het bouwen van een persoonlijk oline imago voor jou. 'Crowdfunding' via jouw blog, website en/of webwinkel + de promotie ervan via: YouAre(.nl) o.a.

Bij ons kunnen mensen en bedrijven elkaar ook ontmoeten om tot collectieve actie over te gaan: ...voor het aanprijzen van acties (...zelfs particuliere verkoop), het inzamelen van aankopen tot aan het delen van kosten rondom het vervoer ervan.

De contactvonk

Natuurlijk is de techniek alleen niet zaligmakend. Er wordt ruimschoots stilgestaan bij de doelgroep zelf, uw klanten, relaties of andere populatie. Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot aankoop of het opnemen van de informatieve boodschap?

Hoe werkt dat in de individuele wereld van ervaren, beleven en smaak-maken?

Naast een groot aantal praktijkvoorbeelden (met het antwoord hoe ook andere ervaren reclamemakers en communicatiemensen dat voor elkaar kregen) beseffen wij ons dat elke organisatie en een ieder uniek is. Waar het zwaartepunt bij uw organisatie en wensen ligt, weet u zelf als geen ander. Maar hoe u dat alles volwaardig “online” kunt aanpakken & invullen, vertellen wij u graag.

De schakel PLUS de activiteiten van Zaterdag (.NL) & YouAre (.BE/.NL)

Intro: 'Het faciliteren van inkoop- en marketinginspanningen tot aan het vervoer ervan voor consumenten en ten behoeve van ambassadeurs en onafhankelijke (startende en gevestigde) zelfstandige retailspecialisten'

De ambassadeurs en dealers van de YouAre landingspagina verkopen samen een breed assortiment Amerikaanse producten met bijpassende accessoires. Zo leveren wij ook de dienstverlening om de bezorging direct vanuit een Amerikaanse winkel of toeleverancier bij u thuis mogelijk te maken. Door het geven van ondersteuning en trainingen op het gebied van marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden aan onze ambassadeurs zorgen wij ervoor dat onze klanten een uitstekende service kunnen verwachten. Het is dan ook het best vergelijkbaar met "het winkelcollectief" vanuit Amerika waarbij de YouAre’s 'shopping & shipping' combinatie de kwaliteit bewaakt samen met onze ambassadeurs en dealers.

Onze unieke 'shopping & shipping' combinatie is dan ook de schakel tussen haar klanten, ambassadeurs, dealers en de Amerikaanse winkelketens, fabrikanten en toeleveranciers. Vanuit de landingspagina YouAre en door middel van onze gezamenlijke inkoop (incl. de overslag vanuit Amerika vanuit ons verzamelcentrum en/of de tijdelijke opslag van producten in Nederland) en o.a. het vervoer van producten kunnen onze ambassadeurs en dealers u een goede prijs en kwaliteit verhouding plus extra voordelige acties bieden. Ook zorgen wij via onze landelijke en regionale sales- en marketingactiviteiten dat u op de hoogte blijft van nieuwe (veelal Amerikaanse) producten in ons assortiment en aanbiedingen van onze ambassadeurs en dealers. De bezoeker van YouAre, de consument kan verder ook zelf zijn of haar spullen aanbieden.